יומי סושי ליין: רשת הסושי ממשיכה להתרחב

הסניף הראשון של יומי סושי ליין נפתח בהרצליה לפני קצת יותר משנה, ועם ההצלחה באה התיאבון, כאשר מאז נפתחו לרשת שלושה סניפים נוספים. הסניף החמישי ייפתח בקרוב, מתוך כוונה להקים עשרה סניפי דגל של הרשת

הסושי הגיע אלינו מיפן, אולם נדמה שהוא איתנו כמעט מאז ומתמיד. מרבית הישראלים היום הם צרכני סושי מדופלמים, שיודעים לדקלם ביפנית את כל מרכיבי הסשימי, ומתמצאים במגוון סוגי הדגים שאפשר לשלב במנה. הסושי הוא מאכל אסתטי מאד, כזה שקודם כל "אוכלים עם העיניים". 

מקום שהצליח לקלוע לטעם הישראלי הוא יומי סושי ליין, שהוקם לפני שנה בהרצליה על ידי יומי (יום טוב) בוסי, בצמוד למסעדת מאי פלייס המיתולוגית, אשר גם היא בבעלותו. בתקופת הקורונה, שבה עסקים רבים מתקשים לעמוד בהוצאות הגבוהות והירידה בהכנסות, הצליחה יומי סושי ליין לצמוח ולגדול, ובנוסף לסניף בהרצליה, פתחה החברה שלושה סניפים נוספים, בכפר סבא, רמת גן ותל אביב. הרשת מתוכננת להקים כעשרה סניפים אורגניים שיהיו סניפי הדגל של המותג.

קומבינצית 24 יח׳

את מלאכת הסושי למדו יומי ואשתו, כאשר ניהלו מסעדה במחוז צ'אנג מאי שבצפון תאילנד בשם מאי פלייס. המסעדה הגישה פיוז'ן של אוכל תאילנדי וישראלי, וכן גם סושי שלמדו היישר מן המקורות על ידי טבחים יפניים. לימים החליטו להעביר את המסעדה שלהם לישראל, ופתחו לפני קצת יותר מעשר שנים את מסעדת מאי פלייס בהרצליה.

מאי פלייס בהרצליה מציעה אוכל תאילנדי אותנטי, וכן לצידו גם סושי כפי שלמדו להכין עוד בתאילנד. לאחר כמה שנים טובות של מאי פלייס, החליט יומי לפצל את המקום, ופתח בחלק מהשטח את הסניף הראשון של יומי סושי ליין, שמציע סושי במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי. בדרך הזאת, מפחיתה הרשת הוצאות תפעול ושיווק רבות, ומשקיעה יותר בחומרי הגלם ובעובדים. כיום ברשת יומי סושי ליין יש קצת פחות מ-30 עובדים, אשר מתמקדים כולם בהכנה ושינוע של סושי באיזור המרכז. כל סניף מוציא ביום ממוצע כ-300 מנות סושי, כולם באמור במשלוחים ואיסוף עצמי בלבד.

סושי פארטי, סיבה אמיתית למסיבה.

חומרי הגלם בהם משתמשים אצל "יומי" הם טריים ואיכותיים, והתוצאה ניכרת בביס. למשל, אחת המנות המומלצות היא רול ליטן: ספייסי טונה, בטטה, אבוקדו וקנפיו, בציפוי סלמון וביצי טוביקו. האסתטיות של המנה, והשילוב של ספייסי טונה עם סלמון, הופכים את הביס למושלם עבור מביני עניין בסושי.

את הסושי של יומי ניתן להזמין דרך וולט וכן דרך תן ביס. עם זאת יומי סושי ליין מאפשרים הזמנת סושי דרך האתר בצורה אוטונומית לחלוטין, מבלי לדבר עם נציג וללא צורך להתקשר. התהליך הוא אוטומטי, וההזמנה מגיעה מהאתר היישר למטבח, והסושי מגיע במהירות  לבית הלקוח. יומי סושי ליין גם משווקים מגשי סושי לאירוח, המתאימים לאירועים פרטיים, מסיבות רווקים וכדומה.

עשה לכם חשק לסושי ? לחצו כאן למשלוח

loading...
דילוג לתוכן