סופ״ש רגוע: מצאנו דרך לאכול מבלי לעבוד קשה במטבח

מצד אחד, אנחנו מתים לנוח… הנה, סוף השבוע הגיע. מצד שני, לא באמת! כי עכשיו צריך לתכנן מה לבשל לשישי, לשבת. אבוי לנו! קניות, בישולים, מה עם הניקיונות!?בשביל זה בדקנו כמה דרכים מקוריות לעשות את השישי שבת בצורה קצת אחרת.

את יום שישי ושבת אף אחד לא ייקח לנו. סופש הגיע!

מי לא מכיר את תחושת הרווחה שיום חמישי מביא איתו, כל השבוע אנו עובדים מבוקר עד ערב. להורים שביננו משמרת ערב ארוכה אפילו יותר. מתכוננים בבוקר, עולים לרכב לתוך פקק עמוס, נותנים את הלב והנשמה בעבודה, מנסים לרצות את הבוס או הבוסית, נותנים שעות ושוב יוצאים לפקקים הביתה. מדי יום ושוב חוזר הניגון ראשון עד חמישי.

סושי זה הגפילטע החדש

עדות רבות במדינתנו הקטנה והצנועה נוהגים לפתוח את סעודת שישי ושבת במנה ראשונה ולרוב נוטים להגיש מנת דג. יש כאלה המגישים דג סלמון ברוטב מרוקאי חריף, גפילטע פיש, קציצות דג מנסיכת הנילוס ועוד. את הבישול המסורתי ניתן בקלות להחליף במגש מסיבה של רשת יומי סושי ליין המונה 104 יחידות של רולים עם מגוון דגים, צרובים, מטוגנים, נאים, סלמון, טונה, ספייסי טונה ועוד המגש מגיע באריזה הדוקה, מסודרת ונקייה לצד רטבי הבית שלנו. דרך מצויינת להציע מגוון טעמים לכמות אורחים לא קטנה ואפילו לא להתאמץ חוץ מלבצע את ההזמנה.לצד המנות האלו ניתן להזמין גם קימצ׳י או אגרולים לנשנש בין לבין.

בקר או עוף לעיקרית?

אחרי שהגשנו מנה ראשונה ופתחנו את התיאבון לכולם על השולחן הגיע הזמן להגיש את המנה העיקרית.

לרוב נקבל צלחת עמוסה בבשר, עוף תוספות מבושלות כגון אורז, שעועית מוקפצת או פטריות וירקות אנטיפסטי. לעמוד ליד הסירים, לוודא שכלום לא נשרף בתנור כבר אמרנו? במסעדות של רשת יומי סושי ליין תמצאו מגוון מנות עיקריות (לאלו שרוצים לגוון את הסושי) כגון נודלס בהכנה עצמית במגוון טעמים כגון:

נודלס תרד, נודלס רגיל, נודלס סלק ונודלס טבעוני שמוגשים עם עוף, בקר או טופו לבחירה.

נודלס תרד מוקפץ עם ירקות (צילום: עידן גור)
נודלס סלק מוקפץ עם ירקות (צילום: עידן גור)

ועכשיו לעיקר (לא באמת נוותר על הספיישלים)

החלק הכי מעניין וטעים בארוחה זה הספיישלים! כל שישי ישנם טעמים שחוזרים על עצמם אבל תמיד נמצא את עצמנו מוסיפים משהו קצת שונה לארוחה. אצלנו ברשת יומי סושי ליין הספיישלים הם הכי ספיישלים, מגוון גדול של שילוב דגים, ירקות, רטבים ומעטפות קראנצ׳יות, מטוגנות, חמות, איכותיות. לאוהבי הפוקימונים שביננו אתם תשימו לב ששמותיהם של הרולים זהים לשמותיהם של הפוקימונים. קחו לדוגמא את הסאקורה רול : סלמון טמפורה, בטטה, אבוקדו בציפוי סלמון צרוב ואבוקדו או את בלוסום: סלמון, מלפפון, טמאגו בכיסוי אבוקדו וביצי טוביקו.

סאקורה רול
סאקורה רול-סלמון בטמפורה, בטטה, אבוקדו בציפוי סלמון צרוב ואבוקדו
בלוסום-סלמון, מלפפון, טמאגו בכיסוי אבוקדו וביצי טוביקו
בלוסום-סלמון, מלפפון, טמאגו בכיסוי אבוקדו וביצי טוביקו
משלוחי סושי מעולם לא היו קלים כל כך

אחרי שמצאנו פתרון קולינארי להחליף את המטעמים של ארוחת שישי ושבת איך כל הטוב הזה מגיע אליכם?! פשוט מאד, ברשת יומי סושי ליין כל הסניפים עושים משלוחים. כל סניף  מצוייד במערך משלוחים ותיק ומנוסה שיקבל את הזמנתכם ויתאים אותם לצרכים שלכם. כמובן ניתן להזמין משלוח on line באתר שלנו www.yomisushi.co.il ותוך 60 דק׳ המשלוח אצליכם ארוז ומוכן לאכול. גם הצ׳ופסטיק, המפיות ושאר הסכ״ום מגיע על מנת לחסוך לכם זמן פינוי ושטיפת כלים ארוכה ומתישה. סופ״ש רגוע כבר אמרנו?

שיהיה סופש נעים וטעים

תוכלו להיכנס לתפריט ולהזמין מהספיישלים בלחיצה כאן

loading...
דילוג לתוכן